logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Lókötő Csárda - Siklós
Cím: 7800 Siklós, Széchenyi u. 72.Email: tenkeslovastanya@gmail.com
Telefon: 06/30/946-8155, 06/72/579-215Telefon 2: 06/30/946-8155, 06/72/579-215
Internet: http://www.tenkeslovastanya.hu/

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

Szolgáltatásaink :

- Lakodalom
- Osztálytalálkozó, Bankett
- Névnap, Születésnap
- Egyéni csoportok fogadása

Hagyományőrző rendezvényeink :

- Tenkesalja Böllérfesztivál
- Nyuszi simogató
- Lovas Majális
- Gyermek Lovasnap

Álmai esküvője :

Vegye igénybe esküvői fogat szolgáltatásunkat! Érkezzen házasságkötés helyszínére az ünnephez méltóan. Különleges kettes, négyes, ötös és hatos fogatainkkal vállalunk ünnepi alkalmakra, esküvőkre, rendezvényekre sétakocsikázást.

Lovas szolgáltatásaink :

- Különböző lovasbemutatók, rendezvények és fogathajtó versenyek
- Lovaskocsikázás, szánozás
- Kettes, négyes, ötös fogattal ünnepi alkalmakra, rendezvényekre sétakocsikázás
- Lovas táborok
- Oktatás kezdő és haladó lovasoknak
- Gyerekeknek lovas oktatás
- Póni lovagoltatás
- Futószáras oktatás
- Tereplovaglás


Bemutatkozás

Néhány szó a Lovastanyánkról:

Siklóson, a Villány-Siklósi Borút mentén található, távol az utca zajától, gyermekbarát környezetben. A rohanó világban az emberek visszavágynak a természetbe, egyre jobban kíváncsiak az ősi időkre, kultúrákra, e régi idők hangulatába igyekszünk visszavezetni a vendégeinket. Fedezze fel tanyasi hangulatú lovas csárdánkat, de nem csak ezért érdemes eljönni hozzánk, hanem a gyönyörű táj, a végtelen nyugalom, és a rendkívül szép lovak társasága miatt. A gyermekeket pedig játszótér várja.

Egész évben előzetes egyeztetés alapján fogadjuk a lovakat szerető és a természetet, a gasztronómiát kedvelő vendégeket.

Tanyánkon több őshonos állat is megtekinthető: Nóniusz lovak, racka juhok, mangalica disznók, szürke marhák, több fajta baromfi.

Kocsikázhat egyet Siklóson és környékén, amerre a Tenkes Kapitánya is járt, megtekintheti a város nevezetességeit is.

Vállaljuk rendezvények lebonyolításait (lakodalmak, születésnapok, névnapok, házassági évfordulók, osztálytalálkozók) igényes tanyasi étkekkel, bográcsos és kemencében sültek, akár borkóstolóval is.

Kicsiket és nagyokat is egyaránt vár a lovaglás. A gyermekeket kezdő és haladó szinten pónin, míg a felnőtteket nagy lovon tereplovaglás és futószáras oktatás várja.

Lovas szolgáltatásaink: különböző lovasbemutatók, fogathajtó versenyek, sétakocsikázás, szánozás, kettes-, négyes-, ötös fogat ünnepi alkalmakra és rendezvényekre, oktatás kezdő és haladó lovasoknak, gyermekeknek pónin lovagoltatás, futószáras oktatás, tereplovaglás, lovas táborok.

Hagyományőrző rendezvényeink minden évben: Tenkesalja Böllérfesztivál, Nyuszisimogató, Lovas Majális, Gyermek Lovasnap.

Álmai esküvőjét tervezi?

Vegye igénybe esküvői fogat szolgáltatásainkat. Érkezzen a házasságkötés helyszínére az ünnephez méltóan. Különleges kettes-, négyes-, ötös-, hatos fogatainkkal vállalunk esküvőkre sétakocsikázást.

Élete egyik legfontosabb eseményét szervezi, de még nem tudja, hogy melyik az ideális helyszín az esküvőre? Válassza a Tenkes Kapitánya Lovastanyát! Tanyasi hangulatú lovas csárdánk, távol az utca zajától ideális helyszínt biztosít az emlékezetes esemény lebonyolításához. Festői környezetben és végtelen nyugalomban, hagyományos és különleges étkekkel, a Villány-Siklósi borvidék kiváló zamatú boraival tesszük teljessé az ifjú pár és a násznép kikapcsolódását. Ha segítségre lenne szüksége, keressen minket bizalommal! Mi örömmel segítünk Önnek a szervezésben és a lebonyolításban is egyaránt.

Keresőszavak

lovaglás, lovagoltatás, esküvő, böllér fesztivál, gyermek lovasnap

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0