logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Farkas-Filter Kft.
Cím: 7634 Pécs, Pellérdi út 4. Email: farkasfilter@farkasfilter.hu
Email 2: nandor.farkas@farkasfilter.huTelefon: 06/30-530-65-40
Telefon 2: 06/30-530-65-40Fax: 72/252-744
Fax 2: 72/252-744Internet: www.farkasfilter.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Cégünk jelenlegi formájának jogelődje 1993. februárjában alakult, egyéni vállalkozásként. Családi felállásban kezdtünk 3 fővel korábbi nagyvállalati munkahelyünk megszűnése, illetve lányunk pályakezdési megoldásának ötletéből. Önmagában a gépjármű szűréstechnikai profil újszerűnek tűnt a korábbi szélesebb kínálatú autóalkatrész kereskedésekkel szemben.
A járműipari szűrők forgalmazásának kiterjesztése a "kapálógéptől a helikopterig" szlogennel, a nagyon sok típusú és féleségű szűrő forgalmazásával már kitöltötte a tényleges szűréstechnikai profilt.
Kezdetben a hazai ARMAFILT RT. szűrőgyártó kínálatával indultunk, majd importőri kapcsolatok révén a többféle gyártmányból származó termékekből és mintegy 6000 féle keresett cikkből minden motorolaj, üzemanyag, levegő, hidraulika, utastér és speciális gépipari szűrők vásárlói igényét megoldjuk. 1996-tól elkezdtük különféle olajtermékek kis és nagykereskedelmi forgalmazását. 2007-ben építettük a mostani telephelyünket, ahol már egy korszerűen felszerelt olajcsere szervízt is kialakítottunk, melyben jogszabályi háttér szerint végzünk garanciális és garancián túli olaj és szűrő cserés karbantartási munkákat. /Általános olajcsere szervíz TEÁOR 5020/
A jelenlegi telephely, illetve üzlet 7 fős személyzetével a vásárlói kiszolgálást, a helyi illetve körzeti árukiszállítást , konkrét vásárlói igény esetén helyszíni felmérést, tanácsadási szolgáltatást is rugalmasan biztosítunk. 17 éves fennállásunkat értékelve a több száz partnerünk bizalmával, a következő időszakra újabb tervekkel, tisztelettel várjuk régi és leendő vásárlóinkat!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0