logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
















Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Amazin Kft.
Cím: 7625 Pécs, Somfa u. 7.Telefon: 06-20/519-0713
Telefon 2: 06-20/519-0713Gps: 46.0862697 , 18.2239460

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Az Amazin Ingatlanfejlesztõ és Hasznosító Kft. 2003-ban alakult.
A fõ tevékenységi körünk ingatlan beruházás és hasznosítás. Ez mellett a humán kutatás, fejlesztés és üzleti tanácsadás területén szereztünk komoly tapasztalatokat.

Az egész évben üzemelõ apartman házunk a Hermann Ottó tó természetvédelmi területén , közvetlenül a nádassal szegélyezett tó partján található. Az üdülõ 3000 m2 kiépített parkkal rendelkezik. A háromszintes házban a földszinten két db 2 fõs apartman (30 és 23 m2 saját fürdõszobával) a középsõ szinten egy 60 m2-es nappali áll vendégeink rendelkezésére, amelyben további 3 fõ elhelyezése biztosítható külön fürdõszobával.
A 10-20 fõs rendezvények, céges képzések, tréningek lebonyolítására is alkalmas nappali, önálló mosdóval és konyharésszel rendelkezik, valamint innen nyílik a tóra csodálatos kilátást nyújtó 30 m2-es terasz. Ha szükséges további szálláshelyek a közelben biztosíthatók.
A park, - õsfákkal, díszbokrokkal hangulatvilágítással, grillezõvel, kemencével, - ideális helyszín rendezvények, tréningek, üzleti találkozók, vagy akár családi összejövetelek lebonyolítására.
A tavon a partról napijeggyel horgászni is lehet. A vízi sportok kedvelõi a szomszédos "Nagy tavon" strandolhatnak, szörfözhetnek, vizibiciklizhetnek vagy akár vitorlázhatnak is.
Ez a csendes, romantikus környezet, egy-két hétre, vagy akár egy hétvégére is kellemes kikapcsolódást nyújt az ide látogatók számára.
A ház egyben vehetõ ki (min. 2 éjszaka).
Férõhelyek: 6+2 fõ


























Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0