logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Kiskakas Gyorsétterem
Cím: 7900 Szigetvár, Rákóczi u. 30.Email: degesz2007kft@freemail.hu
Telefon: 06-73/510-016Telefon 2: 06-73/510-016
Fax: 06-73/312-717Fax 2: 06-73/312-717
Internet: www.kiskakas.comGps: 46.0712178 , 17.7516130

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bemutatkozás

Sokáig ültünk a vevõ oldalon. Általában feleségem fõzött a családnak, ismerõseimnek, de idõközönként, amikor úgy hozta a napi rutin, mi is rendeltünk étterembõl, vagy jártunk vacsorázni erre, arra. Általános volt számomra az a jelenség, hogy ha valahol jó is volt a kaja, akkor az csak egy ideig volt így, majd az aktuális kedvenc is beállt a sorba.

Soha nem értettem ezt a hozzáállást, tekintettel arra, hogy 30 éve szeretek enni s mindig igényes voltam az ételekre. Így hosszú tervezgetés után 2008 november 10-én feleségemmel megnyitottuk Szigetváron a vasútállomással szemben, a Kiskakas éttermet. Vállalkozásunkban a család minden tagja kiveszi részét. A konyhát a legmodernebb berendezésekkel szereltük fel, hogy a megváltozott étkezési szokásoknak megfelelõen tudjunk fõzni.
Az étterem berendezése a gyorséttermekhez viszonyítva nem szokványos. Feleségem jó ízlését dicséri az étterem belsõ kialakítása, mivel fontos volt számunkra, hogy kellemes környezetben fogadjuk vendégeinket.
Vasárnapi ebéd legyen ünnep ezért éttermünkben élõ zene fogadja a vendégeinket ezeken a napokon.
Olyan éttermet terveztünk ahol a maximális tisztaság mellett, gyorsan házias ételt lehet fogyasztani. Éttermünk a minõség rovására soha nem köt kompromisszumot, így hosszú távon próbálunk minõséget teremteni az éttermek és az ételkiszállítók népes piacán. Olyan dolgokat vezetünk be, amiknek hiánya családomat már régóta zavarta. KINEK A PAP KINEK A...
Ilyen például a kisebb étlappal, de naponta változó, friss, FORRÓ ételek kínálata, valamint a kombinációk hiánya, az hogy lehetõséged van arra, hogy Te magad válogathatod össze, mibõl álljon az ebéded.
Éttermünkben naponta húsz féle ételbõl választva 15 percen belül megebédelhetsz. A hét minden napján három különbözõ menübõl vagy a naponta megújuló étlapból választhatsz kedvedre.
Célunk, hogy a vendégeink tudják, hogy mit és mennyiért kapnak, ezért például nagyon sok étel ára dekagrammra van megadva. S a lemért súly alapján számoljuk ki az étel árát. HA LÁTNÁD MI VAN A KONYHÁBAN…!
Az étterembõl saját szemeddel láthatod, hogy nem csak ott van tisztaság és rend ahol a vendéglátás folyik. Az étterembõl betekintést kapsz a környék legmodernebb konyhájára egy kivetítõn keresztül így mindig látod mi zajlik a „háttérben”, S ha hozzánk betérsz, tudod tisztaságot fogsz találni az étterem egész területén.
Kisebb rendezvények, összejövetelek lebonyolítását vállaljuk 60 fõig. A MI VENDÉGEINK NEM MOSOGATNAK!!!
Cégünk az egyadagos étel házhozszállítás területén is sikereket ért el, köszönhetõen a termékeink házias ízeinek, piacképes alacsony árainak, és a kizárólag jó minõségû alapanyagok felhasználásának. Büszkék vagyunk rá, hogy rövid idõn belül a hasonló jellegû szolgáltatást nyújtók között, a piacvezetõk méltó versenytársai lettünk.
Üzleti sikereink eléréséhez a cég filozófiájának következetes alkalmazása, dolgozóink szakértelme és összehangolt munkája segítette vállalkozásunkat. Cégünk mottója, hogy konkurenseinknél nagyobb választékot, kiváló minõségben és piacképes árakon kínáljuk, kifogástalan kiszolgálás mellett.
A termelõterületen a munkatársaink 100%-a szakképzett konyhai munkás, a konyha vezetését pedig 2 séf látja el akik folyamatos képzésben vesznek részt. Alkalmazottainkkal és futárainkkal szemben állított legfontosabb követelmény, a gyors és pontos munkavégzés, kiváló problémamegoldó képesség, udvariasság és segítõkészség.
Megrendelõink számának dinamikus növekedése a szolgáltatásunkkal való megelégedettségüket tükrözi. Növekvõ vásárlói igények eredményeképpen kínálatunk folyamatosan bõvül. Az elsõ étlapunkon 6 féle étel szerepelt. Ma naponta 3 menü és 20 féle, elsõ osztályú alapanyagból készült étel közül választhatsz a hét minden napján, s az éttermi ár tartalmazza a csomagolás és szállítás költségét. A hetente megújuló étlapunkat közel 900féle ételbõl állítjuk össze.
Segítséget nyújtunk a heti étrend összeállításában, megkímélünk a bevásárlás, fõzés, mosogatás kellemetlenségeitõl! A hagyományos és különleges magyar ételek mellett gondoltunk a nemzetközi konyha ízeinek kedvelõire, a vegetáriánusokra, és az alacsony kalóriatartalmú ételeinkkel a fogyni vágyókra is.
MOSOGATÁS ELLEN pedig az ételt mikrózható mûanyag edényben szállítjuk, melyben akár újra lehet melegíteni a megrendelt ételt vagy azonnal fogyasztani is lehet.
Mivel folyamatosan a - A NAGYI IS ILYENRE FÕZTE - felkiáltásokért vagyunk oda, így törekszünk a házias ízek megteremtésére.
A gépkocsi parkolásra is nagy gondot fordítottunk. Az étterem szomszédságában egy parkolót tartunk fenn ahol egyszerre 100 gépjármû is parkolhat, illetve autóbuszok s kamionok számára is ideális.

Laptoppal érkezõk számára ingyenes wifi elérhetõséggel készülünk.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink